Zelf bouwen Doetinchem

Ik heb gekozen voor GelderGroep omdat ik zelf wil bouwen in Doetinchem. De samenwerking met het bedrijf verliep goed, dit komt ook doordat ze alles eerst 100% zeker willen weten voordat ze tot actie over gaan. Deze manier van werken bevalt mij en is zeer professioneel.

Aan het begin

Ik wilde wonen in een eigen ontworpen huis. Dit zodat ik in een keer al mijn wensen en behoeftes in het huis kan zetten, maar ik wilde niet uit Doetinchem verhuizen. Via Geldergroep kon ik mijn wensen om zelf te bouwen in Doetinchem waar maken. Door contact op te nemen via de telefoon werden al mijn vragen eerst beantwoord en nam ik vrijblijvend contact op met een adviseur.  Die kwam in het vervolg meerdere keren bij mij thuis om alle dingen duidelijk en overzichtelijk op een rijtje te zetten. Ik merkte ook enorm dat ik tijdens de bouw enorm betrokken was, maar dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Ook tijdens de ontwerpfase kwam er een architect bij kijken en kwamen we samen uit tot een ontwerp dat samenging met al mijn wensen en behoeftes. Op het moment zijn ze nu bezig met het bouwen van mijn huis. Ik ben enorm tevreden over de aanpak en samenwerkingen die zich voorafgaand afspeelde. Hierom kan ik zeggen dat ik een tevreden klant ben. 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.