Verlengen heftruckcertificaat

1 min read
Verlengen heftruckcertificaat

Het verlengen van een heftruckcertificaat is enorm belangrijk. Het certificaat is over het algemeen vijf jaar geldig en daarna is een herhalingstraining noodzakelijk. Wanneer je het certificaat niet verlengd, mogen jouw  medewerkers officieel gezien niet eens werken met de heftruck! Ben jij nog op zoek naar een goede opleiding? Ik kan PTC Opleidingen van harte aanraden!

Verlengen heftruckcertificaatVerlengen heftruckcertificaat

Heb jij medewerkers van wie het heftruckcertificaat verloopt? Laat deze dan snel verlengen bij PTC Opleidingen. Zij hebben meer dan 35 jaar ervaring en kunnen de cursus op professionele wijze verzorgen. Je kunt ervoor kiezen om de instructeur bij jou langs te laten komen. De cursus wordt dan voor een groep gegeven zodat iedereen in één keer zijn heftruckcertificaat kan verlengen. Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een individuele opleiding wanneer het om maar één persoon gaat. PTC biedt altijd wel een passende oplossing voor jouw bedrijf en ik ben erg tevreden met hun diensten tot nu toe!

Een heftruckcertificaat kun je eenvoudig verlengen bij PTC Opleidingen. Tijdens een ééndaagse cursus wordt zowel theorie als praktijk behandeld. Zo ben je snel weer op de hoogte van alles. Al heel snel heb je dan weer een geldig certificaat. Overigens kun je hier ook terecht voor andere opleidingen, zoals Reachtruck en NEN 3140.