Reinigen via Eco

1 min read
EcoCcore

De ecoCcore is een uitvoerig en uitgebreid reinigingsmachine die je high-tech producten weer als nieuw laat voelen. RVS Clean heeft deze machine en past het altijd zorgvuldig toe op de producten van de klanten. Je kunt er een aantal dingen van verwachten wanneer je het proces doorloopt.

EcoCcore

1.     De reiniging: je producten worden goed gereinigd, dit verhoogt de productiviteit en zorgt voor een langere levensduur. 

2.     De assemblage: de verschillende onderdelen worden na reiniging weer op professionele wijze in elkaar gezet. Je merkt er niks van.

3.     De verpakking: om te voorkomen dat de producten opnieuw verontreinigd raken, worden ze goed verpakt, er is geen schade.

4.     Het transport: na de reiniging worden de producten zo snel mogelijk weer naar je verzonden.

Kostenbesparend 

Grootste voordeel is misschien wel de kosten die je bespaart. De machine van het RVS Clean is via de cloud verbonden. Deze cloud oplossing zorgt dat storingen opgespoord kunnen worden. Zodoende neemt de productiviteits-, effectiviteits- en verbruiksinformatie toe, waardoor de algehele doorlooptijd kleiner wordt. Dit heeft op de lange termijn een kostenbesparend effect. Meer weten? Ga dan direct naar de website van RVS Clean of neem contact met ze op, ze kunnen je tot in detail uitleggen hoe zo’n proces voor jou gaat werken.