Licht en privacy in balans

De goedkoopste oplossing is soms gewoon de beste. Dit geldt zeker voor het kiezen van zonwerende folie. Wie wel een mooie lichtval wil, maar ook houdt van zijn of haar privacy, zit gebeiteld met ofwel een anti-inkijk folie ofwel een speciale zonwerende raamfolie. Het voordeel van de laatste keus is de bijzondere spiegelende werking van het materiaal. Zonwerende raamfolie kaatst namelijk het felle licht terug waardoor je wel naar buiten kunt kijken, maar minder goed naar binnen. Dat is nu juist de balans die je zoekt.

Leuk en praktisch

In de enorme waaier aan kleuren en keuren, kies je uiteraard kwaliteit voor een betaalbare prijs. Er is voldoende te kiezen om een geheel eigen stijl neer te zetten. Zo kun je een selectie nemen voor een luxe uitstraling of een frivole, speelse look. Stijlvolle motieven en kleuraccenten kunnen je interieur aanvullen en versterken.  Wie nog aarzelt over de kleur of het type, kan eerst voor een klein bedrag een proefstaaltje bestellen van een paar soorten raamfolie.

Tip! Breng de verschillende stalen aan op het raam van je keuze en wacht een paar dagen tot je diverse soorten lichtinval hebt gehad. Zo kun je het effect vergelijken tussen de soorten. Leuk en praktisch! Bovendien: omdat de folie voorzien is van een handige statische laag, ben je niet aan het stoeien met plakkerige kleeffolie die niet meer goed van het raam kan. Statische zonwerende raamfolie zit in een wip op de juiste plek. En mocht je toch nog van gedachten veranderen, dan is dat ook zo gebeurd.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.