Horeca parasol met of zonder logo kopen

2 min read
horeca parasol

Wij twijfelen bij de aanschaf van een horeca parasol om hier wel of geen logo op te laten drukken. Aan de enehoreca parasol kant lijkt dit geweldig, maar aan de andere kant ook weer niet. Eigenlijk maken wij al genoeg reclame voor ons bedrijf. Want op de gevel hangt de naam al in mooie reclame letters en om dit ook nog een keer op een overkapping te zetten is een beetje teveel van het goede. 

Wij hebben de parasols staan en allemaal zonder reclame. Wel hebben wij hier lampen onder laten maken en een verwarming, als het wat kouder gaat worden. De kwaliteit van deze schermen zijn zo goed, zelfs met regen en een storm blijven deze staan. Voorheen moesten wij naar buiten rennen om alles op tijd binnen te halen. Gelukkig is dat nu verleden tijd en kan iedereen gewoon op het terras blijven zitten.

Ben jij op zoek naar een stevige horeca parasol?

horeca parasolBen jij, net zoals ons, op zoek naar een stevige horeca parasol, dan moet je beslist eens bij Xterior kijken. Dit bedrijf heeft zoveel op dit gebied te koop. Daar moet je echt een keer heen gaan als je op zoek bent naar een windscherm of een overkapping op het terras. 

Wij zijn helemaal tevreden over onze nieuwe aankoop, hadden wij dit maar eerder gedaan. Vooral de stormvaste installatie heeft ons heel veel werk uit handen genomen. Nu hoeven wij niet elke dag het weer in de gaten te houden, want deze schermen kunnen daar gewoon tegen. Een andere bijzonder interessante dienst die Xterior heeft, is dat jij eventueel alle schermen hier in opslag kunt leggen. Dus als jij in de winter geen terras open wilt hebben dan hoef jij geen ruimte te hebben voor deze opslag. De schermen worden opgehaald en gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd.