Gabor slipper voor de vrouw!

1 min read
Durlinger

De Gabor slipper is een must have voor de vrouw! Zelf heb ik dit onlangs gekocht en hier ben ik onwijs blij mee. De pasvorm is zoals het hoort te zijn en het ziet er zelfs onwijs charmant uit! Normaal gesproken ging ik altijd naar de winkel bij ons om de hoek. Nadat ik Durlinger had gevonden op het internet niet meer. Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe dat de schoenen moeten zijn. Perfect tot in de puntjes en daar kun je op rekenen! Zo was ik vorige week weer aan het zoeken op het internet naar nieuwe schoenen. Eens in de zoveel maanden is het, zoals ik het zie, de hoogste tijd om te winkelen. Zelf winkel ik graag via het internet, de pakketten komen dan naar jou toe en dat is ideaal.

Gabor slipperDe Gabor slipper weer gevonden

Aangezien mijn Gabor slipper aardig aan vervanging toe is, ben ik weer naar Durlinger gegaan. Op de website zag ik alleen maar leuke schoenen en bovendien vond ik de slippers waar ik naar zocht ook. Zowel de slippers en nog een paar stoere schoenen heb ik in het winkelmandje geplaatst en ben dit vervolgens gaan bestellen. Nog geen dag later had ik mijn geweldige bestelling al in ontvangst mogen nemen!