G4S is een bedrijf die je kan voorbereiden op het ergste

1 min read

Wil je trainingen volgen voor bijvoorbeeld EHBO of noem maar op? Benader het bedrijf G4S

Trainingen voor een bedrijf om voorbereidingen te treffen voor het ergste wat er kan overkomen is erg belangrijk. Buiten dat is het erg preventief. De trainingen die je kan volgen zijn: EHBO cursus, brandweertrainingen, maritieme trainingen, industriële trainingen, management trainingen, security trainingen, crisismanagement en agressietrainingen, maar ook een in company training. Bij alle trainingen wordt het net gedaan alsof het echt is en alles kan ook worden uitgevoerd bij je gewenste locatie. Wat veel bedrijven doen, merkt G4S, is dat ze de trainingen op eigen locatie laten uitvoeren. Dat is slim, want zo weet je precies wat je moet doen als het de volgende keer gebeurt. Veel mensen zijn bang om bijvoorbeeld te reanimeren, maar dat moet je niet doen, want met reanimeren kun je juist een leven redden!

Mijn ervaring

Ik heb een goede ervaring met het bedrijf G4S, want ik heb een eigen restaurant en ik wilde graag dat we voor al het erge zijn voorbereid. Dat heb ik gerealiseerd bij het bedrijf G4S. Ik heb het bedrijf benaderd en ik vertelde dat we allerlei trainingen wilde volgen voor wat we moeten doen als er wat gebeurt in het restaurant. Het bedrijf G4S heeft voldaan in mijn wensen en behoeften en daar ben ik super blij mee! Ik adviseer andere mensen en bedrijven om ook bepaalde trainingen te volgen!