Encrypted mail sturen geeft veilig gevoel

1 min read

Ik heb een boekhoudkantoor in Amsterdam. Bij mij op het bedrijf wordt er heel veel encrypted mail sturen waargemaakt. Mijn medewerkers mailen veel met klanten, met de belastingdienst en met andere partijen. Het werd hoog tijd om dit eens goed te beveiligen. Ik heb hier een tijdje de markt voor verkend wat er zoal te koop was. Toen ik deze site bekeek kreeg ik hier direct een goed gevoel bij. Helder product, duidelijke communicatie. Na overleg met een medewerker van SmartLockr werd er een implementatietraject afgesproken. Dat liep echt gesmeerd. Prima mensen werken hier. Verstand van zaken maar ook praktisch ingesteld. Echt heel fijn. En het werkte meteen prima. Beter gezegd, je merkt er eigenlijk niets van. Maar op de achtergrond worden de berichten versleuteld en daarom zijn ze niet meer te kraken voor mensen met verkeerde bedoelingen. En dat geeft een veilig gevoel. Ook richting mijn klanten wil ik geen gezeur hebben dat er zomaar iets weggelekt is. 

Goede keuze

Dit is een goede keuze geweest om met SmartLockr zaken te gaan doen. Prima bedrijf, prima product en prima om afspraken mee te maken. Echt een aanrader!