Een elegante kussen kist voor uw lounge

Bent u nog op zoek naar een mooie kussen kist voor uw lounge of terras? Kijk dan eens op de website van ProPetto. Dit bedrijf heeft verschillende modellen die uw terras een mooie uitstraling geven. Er is keuze tussen de stalen modellen en de houten modellen. Hieronder licht ik hierover meer toe.

Stalen modellen

De stalen modellen bestaan uit een aluminium deksel of naar wens, een rolluik. Ze hebben een strakke en elegante uitstraling en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Er zit een ventilatiesysteem in de kist, zo voorkomt het dat er plekken op de kussens komen.

Houten modellen

De houten modellen hebben een mooie natuurlijke uitstraling en zijn speciaal gemaakt van Scandinavisch vurenhout. Bijzonder aan dit hout is dat het onderhoudsvrij is. U kunt hier ook weer kiezen in welke kleur u hem wilt hebben. Door de versteviging in de deksel is het ook mogelijk om deze kist als bank te gebruiken.

Interesse?

Heeft u interesse in een van deze modellen? Wij nodigen u graag uit op de website van ProPetto, ook kunt u direct contact met ze opnemen wanneer u vragen heeft of advies wilt. Vakkundige medewerkers staan u graag ter woord.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.