Doe meer met een moderne keuken met eiland

In elke moderne keuken met eiland is er de mogelijkheid voor meer opslag, werkruimte en functionaliteit tijdens het maken van je favoriete gerechten. Niet alle keukens kunnen je van deze gemakken voorzien. Een keukeneiland ziet er niet alleen prachtig uit, maar is eveneens de oplossing voor alle ruimtelijke problemen.

Keukeneilanden zijn een echt icoon van de moderne keuken geworden. Je kunt het vergelijken met een houtkachel die gezellig brand, waar iedereen dan omheen zit. Zo is een keukeneiland perfect voor een gezin om samen bij elkaar te komen om te koken, ontspannen elkaar te vermaken en van het samen zijn genieten.

moderne keuken met eiland

Wat is een keukeneiland?

Een moderne keuken met eiland ook wel kookeiland genoemd is een op zichzelf staande kast die past als perfecte aanvulling bij het bestaande keukenontwerp. Het eiland kan voorzien zijn van keukenkrukken voor extra zitplaatsen en geïntegreerde opberglades of kasten, die gebruikt kunnen worden om extra kooktoestellen te huisvesten.

Wat oorspronkelijk begon in de vorm van houten boerentafels om de kok ook wat extra meer ruimte te geven tijdens het koken en opdienen, is nu uitgegroeid tot een volledig onderdeel van algehele keukenontwerpen. Het gemak van een keukeneiland is de toegankelijkheid, geen last van een werkblad tegen de muur. Een keukeneiland combineert op een prachtige manier functie en stijl.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.