Doe je financiële planning online als zelfstandige

1 min read
financiele planning online

Wie nog van de oude stempel is, voert administratie op papier. Bonnetjes in een doos, facturen op papier en meer van die ouderwetse methodes. Er is in principe niks mis mee, maar je financiële planning online regelen is zoveel makkelijker. Sterker nog: de beste manier is om het beide toe te passen.

De veiligste weg

financiele planning online

Administratie is belangrijk voor je bedrijf. Het is de bedoeling dat je facturen, offertes, bonnen en rekeningafschriften goed verzamelt en bijhoudt voor de belastingdienst en je eigen overzicht. Er kan echter altijd iets gebeuren, en dan ben je blij dat je zowel een papieren administratie als een online back-up hebt. Beide vormen combineren is dus een aanrader.

Online is overzichtelijker

Het prettige van online je financiën regelen is dat je er altijd en overal bij kunt. De informatie is beveiligd opgeslagen en je kunt dus niks kwijtraken doordat je bijvoorbeeld brand hebt gehad of een specifiek bonnetje bent kwijtgeraakt. Daarnaast kun je online alles aan elkaar koppelen: je afschriften, bonnetjes, facturen en offertes worden automatisch gekoppeld.

Kies een programma

Een programma kiezen voor je financiële administratie is een persoonlijke keuze, maar win vooral advies in bij andere ondernemers.

Dit heb je misschien gemist