Bij Airline-Refund gemakkelijk een vergoeding bij vertraging KLM krijgen

Ik ben gister samen met mijn zus op het internet op zoek gegaan naar een bedrijf waarbij we gemakkelijk een vergoeding bij vertraging KLM konden krijgen. We waren namelijk twee dagen geleden vanuit Thailand naar Nederland gevlogen en onze vlucht had een erg lange vertraging opgelopen.

De website van Airline-Refund

Nadat we een tijdje op het internet hadden gezocht kwamen we terecht op de website van Airline-Refund. op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat luchtvaartmaatschappijen niet altijd even goed meewerken met hij verkrijgen van een vergoeding. Airline-Refund zal er dan erg hard achteraan zitten om alsnog een vergoeding te verkrijgen.

Super vriendelijk en goed geholpen

Het bedrijf hanteert ook erg lage commissie kosten waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen. We werden erg vriendelijk en goed geholpen. Binnen een aantal dagen hadden we al een vergoeding gekregen voor de vertraging die wij hadden opgelopen. We zijn daarom ook erg tevreden over Arline-Refund. We raden het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is om een vergoeding te krijgen voor de vertraging van jouw vlucht.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.