Art deco kunstwerken vindt u bij Musee Lalique

2 min read
LOGO-Museum-Lalique

Bent u op zoek naar een museum die mooie art deco kunstwerken tentoonstelt? Dan bent u bij Musee Lalique op het juiste adres. Musee Lalique is namelijk een museum die gefocust is op het tentoonstellen van vele kunstwerken van de glaskunstenaar René Lalique, zoals de naam van het museum eigenlijk al duidelijk maakte is Musee Lalique ook gebouwd voor René Lalique. Dat komt omdat Rene Lalique een speciaal manier van werken had. De details in de glaskunstwerken van René hebben namelijk detail die je niet met het blote oog kan zien, maar hier heb je een loep voor nodig om ze te kunnen zien. Dat komt omdat René zelf ook een loep gebruikte om zijn details dan te verbergen en zo geheim te houden. Zo kunt u een bezoek aan Musee Lalique als een unieke ervaring opvatten als u eens Musee Lalique gaat bezoeken.

museum-arrangement

Mijn ervaring met Musee Lalique

Mijn ervaring met Musee Lalique is zeer positief en heb ik een goede ervaring gehad met dit bedrijf. Ik wou namelijk graag een uniek museum in Nederland gaan bezoeken omdat ik een beetje klaar ben met die standaard museums die je overal vindt. Dus ik ben op het internet gaan kijken naar musea die deze eis hadden. Zo ben ik door vele websites en andere vergelijkers, etc, verwezen naar Musee Lalique. Zo ben ik op de gok van het internet naar dit museum toegegaan en was het de gok waard. Ik ben zeer goed geholpen met de rondleiding en heb ik vele mooie glaswerken kunnen zien. Zo was het ook leuk om gebruik te maken van een loep en zo alle details te kunnen zien. Ik zou dus zeggen dat ik een ervaring rijker ben geworden op een goede manier en raadt ik Musee Lalique aan aan iedereen die een uniek museum wilt bezoeken.