Voor al je babyspullen ga je naar Babykoop

2 min read

Als je op zoek bent naar leuke babyspullen tegen een scherpe prijs, kom dan langs bij Babykoop in Utrecht. Al sinds 1984 is Babykoop een begrip als het aankomt op de beste baby artikelen. In onze winkel, genaamd Het Bedden en Babyhuis , vind je alles wat je nodig hebt voor jouw baby, peuter, kleuter en tiener. Shop je liever online? Neem dan eens een kijkje op onze uitgebreide webshop www.babykoop.nl.

Wie zijn wij?
De winkel Het Bedden en Babyhuis is in 1984 opgericht in Utrecht door de familie Schaatsenberg. Inmiddels is alweer de derde generatie Schaatsenbergers werkzaam in dit bedrijf. Dat betekent dat je bij ons kunt rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Aanvankelijk bestond het Bedden en Babyhuis uit twee afdelingen: een afdeling speciaal voor baby producten en een afdeling voor bedden. Sinds januari 2009 is daar verandering in gekomen en heeft de sectie baby producten een winkel helemaal voor haarzelf waar je een grote verzameling baby artikelen kunt vinden in een pand van maar liefst 200 vierkante meter.
Babykoop
Wat kun je verwachten bij Babykoop?
We maken jouw bezoek aan onze winkel graag zo plezierig mogelijk. Je vind hier een ruim assortiment aan meubels voor in de babykamer zoals ledikantjes, boxen en kasten. Maar denk ook aan tienerkamers, kinderwagens, speelgoed, aankleedkussens en autostoeltjes. Kortom, alles wat je maar nodig hebt voor jouw kleintje. Naast een groot aanbod aan de beste producten kun je bij Babykoop ook rekenen op uitstekende service. Onze medewerkers zijn vriendelijk en verstaan hun vak goed. Ze kunnen jou dan ook goed helpen wanneer je er met al die keuze zelf niet uitkomt. Ze bieden jou graag advies aan over welke artikelen het beste bij je passen. Daarnaast heb je ook de keuze om je geselecteerde artikelen in de winkel te komen ophalen, maar ze komen die ook graag bij je bezorgen. Dit doen ze door heel Nederland en zelfs in België of Duitsland.