3 BEAUTY TIPS VAN TIKTOK

2 min read

In 2020 hebben we geleerd dat TikTok een absolute schatkamer is voor comedy, dansroutines en bite-sized beauty tutorials die echt iedereen kan volgen. Hier zijn DRIE van onze favoriete make-up, haar en huidverzorging video’s die serieus een impact hebben gemaakt. Wil je nieuwe make up aanschaffen, maar dan ook de beste make up? Neem dan een kijkje bij https://debeste.com/.

1. HOE JE JE HELE GEZICHT OPTILT MET ALLEEN CONCEALER

Traditioneel gebruikten we alleen concealer om, nou ja, te verbergen. Dat is de reden waarom we meestal concealer gebruiken onder onze ogen (om de donkere kringen te verdoezelen) en over alle splotchy gebieden (zoals rond onze neusgaten) om roodheid te neutraliseren. Een tutorial liet zien dat we zo veel meer uit onze concealer kunnen halen door het strategisch toe te voegen aan belangrijke gebieden zoals de buitenste hoeken van onze ogen en monden om het hele gezicht op te tillen. Serieus, het is verbijsterend.

2. HEROVERWEEG JE MAKE-UP BORSTELS

Altijd overdrijven op de blos? Als je een effen kleur wilt krijgen op je gezicht, kies dan een borstel met minder dichtheid. Denk pluizige haren die super zacht aanvoelen, in tegenstelling tot stevig en strak verpakt. Dit zal ervoor zorgen dat je die diffuus airbrushed kleur krijgt die ervoor zorgt dat je er natuurlijk uitziet en minder als een clown.

3. HOE JE JE NEUS CONTOUR DOET

Hier is het ding over contouren: wanneer correct gedaan, kan het echt de schoonheid van het gezicht laten poppen en je een scherper uitziende profiel geven. Een tutorial geeft nuttige aanwijzingen over het contouren van je neus op een manier die er natuurlijk uitziet, zoals het storten van kleur langs de voorkant van het wenkbrauw bot, dat vaak wordt verwaarloosd, en het gebruik van een stichting om alle voor de hand liggende lijnen te voltooien.